Російські громадянства родини Богдана Львова

Нещодавно журналісти програми «Схеми» виявили наявність російського паспорта та майна  в Москві у голови Господарського касаційного суду Богдана Львова. За інформацією журналістів Львов набув громадянство країни-агресора ще в 90х і не вийшов з нього ні в після анексії Криму, ні, після початку повномасштабної війни.

Після виходу сюжету журналістів очікуваних кардинальних змін у кар’єрі та житті Богдана Львова – не сталось. Він продовжує працювати суддею, виносити рішення іменем України та очолювати Касаційний Господарський суд.

Позиція Богдана Львова у всій цій ситуації: довідки про громадянство сфабриковані чи то самими журналістами, чи то службою ФСБ. Як перевіряється інформація щодо російського громадянства Львова та дружини й чому сумніватися в ній достатньо складно – добре розписано в статті Спілки мертвих юристів.

Ми ж, перевірили й інших членів родини судді Львова й виявили, що не лише в нього та його дружини є російське громадянство й нерухомість, а й, скоріш за все, таке має і його 32-річна дочка.

Знайомтеся, Анна Богданівна Львова – дочка голови Касаційного Господарського суду.

Дочка Богдана Львова є не публічною людиною й сам суддя згадує про неї лише в своєму досьє під час конкурсу до Верховного суду. На жаль, графа «громадянство» в анкеті прихована, проте, враховуючи, що Богдан Львов досі відхрещується від російського громадянства його й дружини, сумніваємось, що в 2016му він чесно написав про те, що його донька має громадянство рф.

Анна Львова народилась у 1990 році, згідно з російськими реєстрами вона має паспорт та індифікаційний номер російської федерації. Більш того, схоже на те, що Анна Львова перебувала та працювала в Москві до кінця червня 2022 року, аж поки не переїхала жити в Дубаї.

Згідно з даними російського реєстру у 2010 році дочка судді Львова cтала власницею квартири площею 63.5 кв.м в Москві по вулиці Ленінградське шосе 130.

У тому ж році, у віці 20 років, дочка Львова отримала й російське громадянство, що підтверджується документами з відповідних російських реєстрів. Також у 2017 році Анна Львова отримала в росії та водійське посвідчення, дані паспорту та ІНН при видачі водійських прав - збігаються з наявними в інших російських базах.

Згідно з наявною в нас інформацією працює Анна Львова в ТОВ «ТРАНСНАВИСОФТ». Згідно з сайтом компанії займається вона автоматизацією транспортних наземних перевезень, у тому числі й комунального транспорту.

Проте проживання доньки впливового судді в столиці країни-агресора можна підтвердити не лише документами, але і її власною сторінкою в мережі Instagram.

Ось тут донька Богдана Львова розповідає про те, як викопала своє авто зі снігу в Москві ще в листопаді 2016 року.

А ось тут, вже у 2018му році, Анна Львова питає кому привезти сніг у Москву з Нью-Йорку, а через кілька днів у коментарях до своєї фотографії розповідає як сумує за батьківщиною коли їде в іншу країну й ми розуміємо, що своєю батьківщиною донька судді вважає зовсім не Україну.

Загалом у інстаграмі доньки Богдана Львова можна знайти чимало фото з Москви та подорожей в інші країни. А чого ви там не знайдете: це фотографій зроблених в Україні чи таких, які хоча б якось  засуджували напад її «родіни» на Україну та вбивства тисяч українців.

Насправді єдина публікація у 2022 році датована кінцем червня й вона стосується переїзду всієї родини доньки Богдана Львова в Об’єднанні Арабські Емірати. Схоже, після щонайменша 12 років постійного проживання в Москві донька судді Львова все ж вирішили змінити країну перебування.

Як бачимо, говорячи про величезний патріотизм та відсутність російського громадянства суддя Львов забуває розповісти про рідну доньку, яка щонайменше 12 років проживає в Росії та навряд змогла у 20 років отримати  російське громадянство без допомоги та підтримки батьків.

На жаль, попри всі наявні факти, які показують зв’язок голови Касаційного господарського суду та його родини з країною-агресором Львов продовжує не лише працювати суддею, але й виконувати обов’язки голови суду, адже, його колеги так і не змогли назбирати 14 (!) підписів, щоб  скликати збори суддів та винести питання висловлення недовіри Богдану Львову. Сподіваємось, що ще один описаний нами факт зв’язку родини судді з рф все ж переконає його колег, що таким суддям не місце в українській судовій системі.

Новости
Корупція під час війни не знає меж: у Фастові мерія за 10 днів провела “надзвуковий” тендер на 200 млн гривень
19.04.2024

Російський слід Арсена Жумадинова: дружина росіянка, брат - російський бізнесмен, відвідування Криму. Корупція та злочини гендиректора «Державного оператору тилу»
18.04.2024

Командувачем ОК "Південь" став бригадний генерал Шаповалов
16.04.2024

Британія подумує надати свою новітню лазерну зброю Україні
12.04.2024

Киян та мешканців області попередили про надзвичайний рівень пожежної небезпеки
11.04.2024

Киян та мешканців області попередили про надзвичайний рівень пожежної небезпеки
11.04.2024

Швейцарія приєднається до проєкту спільної європейської ППО "Небесний щит"
10.04.2024

Згадаймо хвилиною мовчання Романа Терещенка, який загинув, боронячи Іванівське під Бахмутом від окупантів
10.03.2024

Роман Терещенко загинув: прощання з героєм на Полтавщині
07.03.2024

Довічний термін отримав коригувальник, який навів "Іскандер" на піцерію в Краматорську
05.04.2024