Енергія в неочікуваних ситуаціях: портативні джерела живлення для забезпечення надійності

Найкращий спосіб компенсувати нестабільність у центральній енергосистемі — придбати портативне джерело живлення. Заряджена резервна станція дозволить на декілька годин забезпечити працездатність освітлення та основних приборів.

Як організувати енергозабезпечення в критичних ситуаціях

портативне джерело живлення

Коли немає гарантій щодо безперебійної працездатності електромереж, краще заздалегідь подбати про додаткові джерела, які тимчасово або постійно можуть замінювати підключення до зовнішніх мереж, — зазначають експерти компанії Viatec, яка спеціалізується на поставках й сервісному обслуговуванні різноманітних джерел живлення.

Існує декілька варіантів, які можна поділити на генеруючі та накопичувальні. Аварійне живлення забезпечити значно простіше. Для цього достатньо придбати невеликий і відносно доступний пристрій на акумуляторі. Він заряджається в період, коли світло є, а під час відключень може використовуватись для роботи гаджетів, освітлення та деякого обладнання.

Генератори або повноцінні електростанції дещо складніші, але, вони не потребують заряджання, а самі здобувають енергію завдяки внутрішньому мотору (класичні генераторні комплекси), або за допомогою підключених сонячних панелей.

Портативні акумулятори для квартир і офісів

Компактні станції рекомендовані в якості універсального рішення, що має низку переваг у порівнянні з альтернативними пристроями. А саме:

  • можливість розміщення в приміщенні, повна екологічність;
  • об’ємна батарея, якої вистачає на декілька годин;
  • запас міцності з тисячами циклів, довговічність;
  • сумісність із сонячними панелями та зовнішніми акумуляторами;
  • інтерфейси для мобільних пристроїв і розетки для побутових приборів;
  • повна інформація про стан роботи та рівень заряду;
  • аварійне вмикання деяких моделей у разі відключень.

Подібні рішення популярні в більшості невеликих офісів, у звичайних квартирах, а також можуть використовуватись у польових умовах. Це надає доступ до електроенергії там, де його взагалі не передбачено.

Автономне живлення на сайті Viatec

"Замовити різноманітні варіанти зарядних комплексів, а також додаткових складових до них, можна на нашому сайті, у відповідному розділі. Зокрема, є спеціальні рішення для систем безпеки, що дозволять не втрачати зв’язок з відеокамерами, та продовжити функціонування сигналізаційних модулів.

Захист від відключень професійного рівня доступний партнерам Viatec. Щоб здійснити замовлення, достатньо обрати товари, що цікавлять, після авторизації, або написати менеджеру. Також можна зареєструватись просто на сайті, чи поспілкуватись з консультантами для обговорення подальшої співпраці.

Ми постачаємо в Україну найбільш надійні та якісні варіанти від провідних брендів. Як прямий і безпосередній дистриб’ютор декількох марок, ми пропонуємо найвигідніші умови та доступні ціни. Асортимент постійно доповнюється та оновлюється актуальними товарами.

Спеціальні пропозиції та готові рішення є для корпоративних замовників. Це інсталятори, бізнес у вигляді компаній чи магазинів. Наші спеціалісти можуть розробити індивідуальний проєкт і запропонувати найвідповідніший комплект обладнання.

Передбачається доставка, включно з адресною та поштовою, можливість замовлення послуги встановлення на об’єкті, вивіз із представництв у деяких містах країни.

Вас можуть зацікавити як окремі моделі, так і вже готові для комплексного функціонування набори. Придбати їх можна зі знижками, отримавши одразу все необхідне для забезпечення електроенергії. Це, зокрема, основне джерело, генеруючі панелі, накопичувальні блоки, аксесуари та кабелі для з’єднання, і не тільки.

Залиште заявку на замовлення, і забезпечте себе та свій бізнес безперебійним та надійним доступом до енергії." — наголошують представники Viatec.

Новости
Корупція під час війни не знає меж: у Фастові мерія за 10 днів провела “надзвуковий” тендер на 200 млн гривень
19.04.2024

Російський слід Арсена Жумадинова: дружина росіянка, брат - російський бізнесмен, відвідування Криму. Корупція та злочини гендиректора «Державного оператору тилу»
18.04.2024

Командувачем ОК "Південь" став бригадний генерал Шаповалов
16.04.2024

Британія подумує надати свою новітню лазерну зброю Україні
12.04.2024

Киян та мешканців області попередили про надзвичайний рівень пожежної небезпеки
11.04.2024

Киян та мешканців області попередили про надзвичайний рівень пожежної небезпеки
11.04.2024

Швейцарія приєднається до проєкту спільної європейської ППО "Небесний щит"
10.04.2024

Згадаймо хвилиною мовчання Романа Терещенка, який загинув, боронячи Іванівське під Бахмутом від окупантів
10.03.2024

Роман Терещенко загинув: прощання з героєм на Полтавщині
07.03.2024

Довічний термін отримав коригувальник, який навів "Іскандер" на піцерію в Краматорську
05.04.2024